Προμηθευτές και Αντιπροσωπείες

FamiΙταλική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας συστημάτων αποθήκευσης για βιομηχανικούς – βιοτεχνικούς χώρους, καθώς επίσης για εξοπλισμό συνεργείων και χώρων παραγωγής, συναρμολόγησης και κατασκευής. www.famispa.it

StoreVanΘυγατρική εταιρία της FAMI SPA η οποία εξειδικεύεται στον εξοπλισμό κινητών συνεργείων για κάθε πιθανή εφαρμογή. www.storevan.it

TobyΕλβετικό εργοστάσιο που εκπροσωπούμε από το 1960, ανήκει στην GLUTZ Holding, και κατασκευάζει συσκευές που σχετίζονται με τη θέρμανση, όπως ρυθμιστές ροής πετρελαίου για ατομικούς λέβητες κεντρικής θέρμανσης και για θερμάστρες πετρελαίου, δοσομετρικές αντλίες πετρελαίου, ηλεκτρικά ανάμματα, πυροστάτες, αντλίες πετρελαίου, κ.α. Στην ελληνική σχετική αγορά κατέχουμε το 90% του συνόλου.

WeilburgerΤα βερνίκια, τα χρώματα και οι επιστρώσεις προάγουν την προσωπικότητα σε άπειρα προiόντα. Προστατεύουν και διακοσμούν προσθέτοντας αξία, η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Η WEILBURGER Coatings GmbH είναι η πρώτη βιομηχανία παραγωγής βιομηχανικών επιστρώσεων στην Ευρώπη. Για περισσότερα από 180 χρόνια προσφέρουμε στη βιομηχανία ένα ευρύ φάσμα συστημάτων επίστρωσης υψηλής ποιότητας, για διάφορους τύπους υλικών (μέταλλο, πλαστικό, ξύλο, κτλ.) στα οποία προδίδουμε ειδικές ιδιότητες όπως αντικολλητικότητα, μόνωση, προστασία από τριβή, από οξείδωση, από χημικά, από κτυπήματα, από φως, από την επίδραση των καιρικών συνθηκών, με επιστρώσεις οι οποίες αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, σε χάραγμα και γδάρσιμο, έχουν ελαστικότητα, ελαχιστοποιούν τις τριβές, κτλ.

MarscoΕργοστάσιο από τις Η.Π.Α., το οποίο εκπροσωπούμε από το 1995 και κατασκευάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πυρίμαχα κρύσταλλα με υψηλές μονωτικές ιδιότητες (διπλής επίστρωσης) με εφαρμογή στη χώρα μας στην πόρτα του φούρνου της ηλεκτρικής κουζίνας.

PactanΘυγατρική εταιρία της Compact Technology GmbH, που εκπροσωπούμε από το 1992 και η οποία κατασκευάζει κόλλες κυρίως με βάση τη Σιλικόνη, με ξεχωριστές ιδιότητες και για ειδικές χρήσεις κυρίως στη βιομηχανία, όπως για παράδειγμα αντοχή στα οξέα, αντοχή στη θερμότητα, για κατασκευή φλάντζας, κ.τ.λ.

WendelΓερμανικό εργοστάσιο που το εκπροσωπούμε από το 1970 και κατασκευάζει την πρώτη ύλη Εμαγιέ σε κρυστάλλους και σε πούδρα, για επικαλύψεις σε λαμαρίνα και χυτοσίδηρο.

CompaktaΕπίσης θυγατρική εταιρία της Compact Technology GmbH, η οποία κατσκευάζει ειδικά υλικά για οικοδομική κυρίως χρήση, όπως μεταξύ πολλών άλλων, ειδικούς στόκους, ειδικά στεγανωτικά καθώς και τις συσκευές εφαρμογής.

AngloNordicΑγγλικό εργοστάσιο που κατασκευάζει συσκευές και συγκροτήματα ελέγχου διαρροών για τα περισσότερα βιομηχανικά αέρια (φρέον, αμμωνία, μονοξείδιο άνθρακα, κ.τ.λ.), αλλά και για το κοινό γκάζι, φυσικό αέριο ή υγραέριο.